Един мощен протест от 20 хиляди души, който да се задържи за

...
Един мощен протест от 20 хиляди души, който да се задържи за
Коментари Харесай

Стоян Тончев: Борисов се подготвя за оставка

Един мощен протест от 20 хиляди души, който да се задържи за 2-3 дни, и Борисов ще подаде оставка. Толкова ли е мъчно?!

Борисов се приготвя за оставка, по тази причина отвори заведения за хранене, хотели, молове… От една страна с това се цели изпускане на общественото напрежение, а от друга – разтоварване на Национален осигурителен институт, който е задъхан от погашение на компенсации на безработни поради изключителното състояние. Мисли за оцеляването си във властта, което става все по невероятно. Ще се оставите ли още веднъж да ви заблуди и оплете в паяжините на „ угрижен за народа бащица “, изтъкани с лъжи и празни обещания?!

Вече всички, най-много за софиянци, би трябвало са е ясно, че ГЕРБ не е дясна партия. Крайно време е да излязат от тази нелепа рамка, в която са се сложили, на „ леви “ и „ десни “. Става въпрос за бъдещето на България, за нашето здраве, живот, орис, оцеляване.

ГЕРБ в основата си е комунистическа групировка на тежки номенклатурчици с мрачно минало, която одържавява, рекетира и банкрутира бизнеси. В редиците й непроменяемо има и свестни хора, с потенциал, само че евентуално са материално зависими… те бързо ще се откъснат от „ раковото образувание “.

От нас се желае да сме единни и да не се разделяме по вяра, етническа принадлежност, цвят на кожата… Имаме общ зложелател и би трябвало да се обединим против него!

България е унищожена! Разбити са хиляди човешки животи. Заличени от лицата са още толкоз усмивки. Прокудените от Родината са милиони. Загиваме като нация, заемащи първото място по смъртност в света и по беднотия в Европейския съюз. Това ли е Българията, за която сте мечтали, харесвате ли я такава – очукана, дрипава, разрушена, ограбена, отровена, пресушена, изсмукана, обезлесена и пребетонирана?!

Длъжни сме да се надигнем пред държавната мафия и да й покажем кой е суверена! Може да са богати и зли, да разполагат с милиарди евро и целия наказателен уред, само че ние числено ги превъзхождаме.

Или ние тях, или те нас! Избирайте! Моментът е настъпил!

Стоян Тончев / Liberta

Инфо:дунавмост
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР